Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Blog wat te doen bij autoschade?

Maak afspraak

Wat te doen bij autoschade? 

Wat moet u doen bij autoschade? Op het moment zelf kunnen uw emoties de overhand krijgen. Een ongeluk kan uw namelijk erg laten schrikken. Maar wat doet u als de schrik voorbij is en u overblijft met een auto met schade? In deze blog vertel ik wat u dan het beste kunt doen. Veel leesplezier!

Wat doet u na autoschade? 

Wanneer u net een ongeluk hebt gehad, of dit nou tegen een stilstaand voorwerp of een andere weggebruiker was, zit de schrik er vaak goed in. Probeer rustig te blijven en u auto op een veilige plek te zetten. Als u een aanrijding met een andere automobilist (of fietser, scooter o.i.d.) heeft gehad, is het verstandig om de politie te bellen. Als beide partijen vrij van verwondingen zijn, dienen deze beide een schadeformulier in te vullen. U hebt zelf de keuze (afhankelijk van uw verzekering) of de schade te claimen of zelf te betalen. 

Schade laten herstellen 

Wanneer u schade aan uw auto wilt laten herstellen is het belangrijk om het schadeformulier goed te hebben ingevuld. Afhankelijk van uw verzekering bestaat de kans dat u het herstelbedrag krijgt uitgekeerd. In het geval van lakschade kan het voordeliger zijn om zelf voor de kosten op te draaien, aangezien uw maandelijks verzekeringspremie stijgt wanneer u een declaratie doorgeeft. 

Autoschade laten herstellen bij Van der Sluis Car Care Centre 

Het liefst heeft u natuurlijk een auto zonder schade, maar wanneer het noodlot toch toeslaat en u beschadigingen heeft aan uw auto dan wilt u dit natuurlijk zo voordelig en snel mogelijk verhelpen. Daarvoor bent u bij Kleineschade.nl aan het juist adres. Door onze unieke werkwijze kunnen wij schade aan uw auto tot wel 50% goedkoper herstellen dan andere schadeherstelbedrijven. Bovendien snappen wij dat u uw auto niet te lang kwijt wilt zijn en herstellen wij de schade zeer snel (soms al binnen één dag). Ook krijgt u bij ons 2 jaar garantie op uw schadeherstel. 

Lakschade laten herstellen bij Van der Sluis Car Care Centre 

Lakschade laten herstellen doet u bij Van der Sluis Car Care Centre. Wij herstellen de lak op een manier waarbij de fabriekslak zoveel mogelijk intact wordt gehouden en de auto zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat blijft. Wij hebben alle mogelijke kleuren lak in ons assortiment, zodat wij altijd de juiste kleur hebben voor het herstellen van uw lakschade. Wacht niet langer en neem nu contact op!