Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Trekhaak monteren voor BMW serie 1, serie 3 serie 5 

Bent u trotse eigenaar van een BMW 1 serie? En heeft u er destijds voor gekozen de auto te kopen zonder trekhaak, maar merkt u dat u er bij nader inzien toch spijt van hebt gekregen en graag probleemloos een aanhanger, fietsendrager of ander type accessoire wilt vervoeren? Dan bent u vandaag op het juiste adres en hoeft u niet langer met het gevoel van spijt rond te lopen. Bij Kleineschade.nl monteren wij diverse soorten trekhaken voor iedere type auto, dus ook voor vele modellen van BMW. Maak vandaag nog een afspraak bij de trekhakenspecialist van Noord-Nederland, Kleineschade.nl. 

Bijpassende trekhaak monteren voor alle series 

De laatste jaren worden steeds meer series van BMW ontwikkelt zonder trekhaak. Dit heeft te maken dat men maar een paar keer in het jaar een trekhaak gebruikt, waardoor het bij de koop van een nieuwe auto goedkoper is om eentje te nemen zonder trekhaak. Ook gezien het feit elektrische en hybride auto’s niet beschikken over voldoende trekgewicht.. Echter, dit maakt het wel moeilijker om op vakantie te gaan met een caravan of om een accessoire, fietsendrager te vervoeren. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een bijpassende trekhaak voor iedere serie BMW die u in bezig heeft. Denk aan: 

  • BMW 1 serie 
  • BMW 2 serie 
  • BMW 3 serie 
  • BMW 5 serie 
  • BMW i3 
  • Maar ook andere type merken als: VW, Ford, Tesla, KIA en MG.

Soorten trekhaken 

Voor iedere serie BMW is een ander type trekhaak nodig. Dit heeft te maken met het trek- en draaggewicht van de auto. Op basis van uw kenteken, bouwjaar kunnen we kijken welk type trekhaak bij uw BMW serie past. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk zelf controleren door uw kenteken in te vullen op Trekhaakcentrum.nl.  

  • Vaste trekhaak: Dit is de meest voorkomende en tevens goedkoopste optie voor het monteren van een trekhaak. Dit type trekhaak is verbonden aan het frame waardoor het altijd zichtbaar is.  
  • Afneembare trekhaak: Ideaal voor mensen die zich zorgen maken over de uitstraling van de auto gezien de trekhaakkogel af te koppelen is.  
  • Wegklapbare trekhaak: Hierbij blijft de kogelstang altijd gekoppeld aan de auto, maar u kunt deze wel ‘wegklappen’ onder uw auto. Echter, dit type trekhaak is niet voor iedere auto geschikt.  

Wilt u meer informatie over de soorten trekhaken? Neem dan gerust contact met ons op dan leggen wij het u graag allemaal uit. 

Neem vandaag nog contact op en laat uw trekhaak monteren door Kleineschade.nl 

Maak vandaag nog een afspraak bij Kleineschade.nl, wij zijn uw specialist in het monteren van trekhaken op uw type BMW serie. Met onze jarenlange ervaring, scherpe prijzen en levenslange garantie op montage van de trekhaken is uw auto altijd in goede handen en profiteert u van vele voordelen. Maak gerust een afspraak via het contactformulier of bel gerust, wij zijn bereikbaar om u zo snel mogelijk met een bijpassende trekhaak de weg te vervolgen. Wij monteren ook trekhaken op de nieuwste KIA EV6.