Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Trekhaak monteren op diverse Ford-modellen bij Kleineschade.nl 

Heeft u een van de prachtige modellen van Ford in bezit? Dan heeft u vast wel gemerkt dat bepaalde types van dit automerk niet standaard met een trekhaak worden geleverd. Door het ontbreken van een trekhaak wordt het lastig om fietsen of andere accessoires te vervoeren naar bijvoorbeeld een vakantiebestemming. Wij van Kleineschade.nl willen uw toekomstige tripjes met de auto makkelijker maken, want wij monteren trekhaken op veel verschillende soorten auto’s waaronder ook het merk Ford. Plan vandaag nog een afspraak in en profiteer van onze scherpe prijzen. 

Haal alles uit uw auto en laat een trekhaak monteren door de trekhakenspecialist van Noord-Nederland 

De laatste jaren zien we steeds meer mensen die een auto kopen zonder trekhaak. Niet alleen vanwege het feit dat er meer elektrische auto’s worden verkocht, ook is het bij aanschaf van een auto voordeliger. Echter, naarmate de tijd ervaren veel mensen het gemis van een trekhaak. Dat is natuurlijk erg jammer, want u wilt het liefst alles uit de auto halen en naar de leukste bestemmingen bezoeken met een aanhangwagen, fiets of caravan. Om uw spijt achteraf te verzachten is het bij ons mogelijk om een trekhaak te monteren op uw Ford of andere type (elektrische) auto.  

Kosten trekhaak monteren Ford Focus, Kuga, Ka S-max 

Bij Kleinschade.nl zijn wij ervan overtuigd dat het monteren van een trekhaak niet duur hoeft te zijn. Een auto is tenslotte al duur genoeg. Wij bieden u om deze reden altijd de scherpste prijzen voor het monteren van een trekhaak op alle type Ford-modellen als: Focus, Kuga, Ka en S-Max. De kosten voor het monteren van een trekhaak op uw Ford auto hangt af van onder andere het type en het bouwjaar. Wilt u meer weten over de prijs van onze trekhaken? Neem dan snel een kijkje op de website van het Trekhaakcentrum. Hier kunt u eenvoudig een kentekencheck doen. Ook is het mogelijk om ons te bellen op 050-5498883 voor een prijsindicatie. 

Plan vandaag nog een trekhaak montage afspraak in voor uw Ford door Kleineschade.nl 

Niks is fijner dan met uw auto naar iedere prachtige bestemming te rijden met al je benodigdheden. Daarom monteren wij met alle liefde, deskundigheid de juiste trekhaak op uw auto, zodat u zonder gedoe alles kunt vervoeren wat u wilt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in en profiteer van de levenslange garantie op het monteren van een trekhaak, te plannen en wie weet rijdt u morgen al in uw Ford naar de leukste plekken met een aanhangwagen, fiets of accessoires. Wij monteren ook trekhaken op de nieuwste modellen van Audi.