Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Trekhaak MG ZS EV

Maak afspraak

Speciale trekhaak voor MG ZS elektrische auto  

Ben je de gelukkige eigenaar van een prachtige MG ZS EV? Weet dan dat Van der Sluis Car Care Centrum speciaal voor deze auto een trekhaak heeft ontwikkeld. Elektrische auto’s met een trekhaak zijn zeldzaam. Vanwege de constructie van de meeste elektrische auto is het niet mogelijk om deze te voorzien van een trekhaak, tot nu! Van der Sluis Car Care Centre heeft een afneembare trekhaak ontwikkeld voor de MG ZS EV waardoor u in staat wordt gesteld een fietsendrager te plaatsen! 

foto trekhaak detail

Hoe werkt de afneembare trekhaak voor MG ZS elektrische auto?  

De trekhaak is afneembaar, wat betekend dat u deze enkel op de auto hoeft te plaatsen wanneer u hem nodig heeft. De trekhaak heeft een 13-polige stekker. Belangrijk; deze afneembare trekhaak is alleen geschikt voor een fietsendrager. De MG ZS mag niets trekken, dus een aanhanger, caravan of kar is niet mogelijk voor deze auto, maar dus wel een fietsendrager. 

Afneembare trekhaak voor MG ZS EV  

De afneembare trekhaak is in eerste instantie ontwikkeld voor de MG ZS EV. De trekhaak maakt het mogelijk om achterop je MG ZS EV een fietsendrager of bagagebak te plaatsen. Zo kunt u in het weekend naar die ene mooie omgeving om te fietsen, of kunt u op vakantie net even wat meer spullen meenemen. Wilt u ook een fietsendrager op uw MG ZS EV? Neem dan contact op!

foto trekhaak voor fietsendrager

Afneembare trekhaak voor elektrische auto 

De MG ZS EV is niet de enige elektrische auto waarvoor wij een afneembare trekhaak hebben ontwikkeld. Er is voor praktisch iedere (elektrische) auto een eigen trekhaak beschikbaar. Aan de hand van uw kenteken/chassisnummer kijken wij welke trekhaak passend is voor uw elektrische auto. Bent u benieuwd of uw auto geschikt is voor een afneembare trekhaak van Van der Sluis Car Care Centre? Neem contact op.  

Afneembare trekhaak voor elektrische auto’s bij Van der Sluis Car Care Centre  

Omdat we bij Van der Sluis Car Care Centre veel berichten hoorden over hoe vervelend het was dat de meeste elektrische auto’s geen trekhaak hebben. We besloten dat we hier iets voor wilden verzinnen en zo geschiedde. Wilt u nou ook lekker de fietsen mee kunnen nemen op vakantie? Dan is deze afneembare trekhaak de oplossing voor u! Omdat we de trekhaak zelf hebben ontwikkeld is alle kennis in eigen huis, we helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij monteren ook trekhaken op de nieuwste Volkswagen ID3.