Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Fietsendragerhaak Volkswagen ID 3

Maak afspraak

Fietsendragerhaak speciaal voor de Volkswagen ID 3! 

Bent u trotse bezitter van de schitterende Volkswagen ID 3 elektrische auto? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Van der Sluis Car Care heeft voor deze auto een speciale afneembare fietsendragerhaak ontwikkeld. Vandaag de dag is deze speciaal ontworpen fietsendrager haak beschikbaar bij Trekhakencentrum Groningen.

Hoe werkt de afneembare fietsendrager haak voor Volkswagen ID 3?   

Deze trekhaak voor de Volkswagen ID 3 is afneembaar, dit wil zeggen; dat u deze op de auto kan plaatsen op welk moment dat voor u uit komt. Daarnaast heeft de trekhaak een 13 polige stekker. Belangrijk: de fietsendrager heeft een maximale verticale last van 75 kg. Ideaal om twee fietsen te vervoeren. Het gemiddeld gewicht per fiets ligt ongeveer tussen de 20 – 26 kg, waarvan voor elektrische fietsen de accu van 8 kg erbij op gerekend moet worden.  

microsoftteams image

Afneembare fietsendager haak voor de Volkswagen ID 3

Geniet optimaal in de weekenden door eenvoudig uw fiets te plaatsen op de afneembare fietsendrager haak voor de Volkswagen ID 3. Ontdek het gemak van de speciaal ontwikkelde fietsendrager haak voor de Volkswagen ID 3, en haal alles uit de bestemmingen waar u ook naar toe wilt gaan. Interesse in de fietsendrager haak voor de Volkswagen ID 3? Neem dan contact met ons op! 

Fietsendrager haak voor elektrische auto

De trotse eigenaren van de Volkswagen ID 3 zijn niet de enige die kunnen profiteren van het gemak en mobiliteit van de fietsendrager haak. Van der Sluis Car Care heeft op basis van veel vraag voor iedere elektrische auto een eigen fietsendrager haak ontwikkeld. Doormiddel van uw kenteken/chassisnummer kijken wij welke fietsendrager haak geschikt is voor uw elektrische auto. Nieuwsgierig of uw auto geschikt is voor een afneembare fietsendrager haak? Neem dan gerust contact met ons op! 

Afneembare fietsendrager haak voor elektrische auto’s bij Van der Sluis Car Care Centre

Behoefte om uw fiets gemakkelijk mee te nemen op vakantie of weekenden weg naar de mooiste bestemmingen? Van der Sluis Car Care heeft voor elektrische auto’s een speciale afneembare fietsendrager haak beschikbaar. Wij helpen u graag bij vinden van een passend fietsendrager haak voor uw elektrische auto. Neem snel contact met ons op voor meer informatie!  Wij monteren ook trekhaken op de nieuwste Tesla’s.