Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Speciale trekhaak voor de KIA EV6

Bent u de gelukkig eigenaar van de stoere en elektrische KIA EV6? Dan begrijpen wij als geen ander dat u graag met deze milieuvriendelijke auto op een rustgevende en ontspannen fiets vakantie gaat. Helaas is dit niet altijd mogelijk doordat een elektrische auto standaard zonder een trekhaak wordt geleverd. Door het ontbreken van de trekhaak wordt het ontzettend lastig om een fietsendrager op uw auto te bevestigen. Hierdoor is het niet mogelijk om uw geliefde fietsen mee te nemen naar Spanje, Italië of Frankrijk. Gelukkig heeft Van der Sluis Car Centre daar inmiddels een oplossing voor gevonden. Bij ons kunt u namelijk een speciale trekhaak voor de KIA EV6 laten monteren. Op die manier is het weer mogelijk om zelfs met een elektrische auto op fietsvakantie te gaan!

trekhaak KIA EV6

Hoe werkt de afneembare trekhaak voor de KIA EV6?

Eigenlijk is een afneembare trekhaak voor de KIA EV6 niets anders dan een trekhaak die u gemakkelijk onder uw elektrische auto vandaan kunt halen. Dit zorgt ervoor dat u ten alle tijden geniet van de absoluut stoere uitstraling van uw auto. Wilt u graag samen met uw partner op fietsvakantie gaan? Dan kunt u de afneembare trekhaak weer in een handomdraai aan uw auto bevestigen. Op die manier is het mogelijk om een fietsendrager mee te nemen met uw KIA EV6 en wordt uw fietsvakantie een stuk aangenamer.

Maak gebruik van onze ludieke actie

Wilt u een afneembare trekhaak laten monteren aan uw KIA EV6? Kom dan naar Van der Sluis Car Centre en geniet van onze ludieke actie. Bij ons kunt u namelijk deze trekhaak inclusief een wit kentekenplaat en een verloopstekker laten monteren voor slechts €796,-. Wanneer u uw elektrische auto bij ons komt brengen, dan zorgen onze professionele monteurs ervoor dat u uw auto de volgende werkdag weer kunt ophalen. Op die manier is het monteren van een afneembare trekhaak zo gepiept. Bovendien krijgt u bij Van der Sluis Car Centre altijd levenslang garantie op de montage van de trekhaak. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang zonder zorgen kunt genieten van een rustgevende fietsvakantie.

Trekhaak monteren KIA

Afneembare trekhaak voor de KIA EV6 bij Van der Sluis Car Centre

Bij Van der Sluis Car Centre weten wij inmiddels dat veel mensen met een elektrische auto het vervelend vinden dat er geen trekhaak aanwezig is. Hierdoor hebben wij besloten om verschillende trekhaken te ontwikkelen die geschikt zijn voor verschillende milieuvriendelijke auto’s. Recent hebben wij de afneembare trekhaak voor de KIA EV6 zelf ontwikkeld, waardoor u bij verzekerd bent van de beste kennis en expertise tijdens de montage. Onze monteurs kennen de elektrische auto’s immers door en door. Neem snel vrijblijvend contact met ons op en wie weet verblijden wij u binnenkort met een schitterende trekhaak! Wij monteren ook trekhaken op de nieuwste MG ZS EV.