Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Deuk in uw auto?

Maak direct een afspraak bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Maak afspraak

Auto uitdeuken zonder spuiten in Groningen

Bij Van der Sluis snappen we als de beste hoe vervelend het is om een deuk in uw auto te hebben. Daarom bieden wij de beste service aan om uw auto uit te deuken en er weer als nieuw uit te laten zien.

Snel en kwalitatief goed uw auto uitdeuken zonder te spuiten

Voorheen was het bij kleine deukjes (van duimtip tot golfbal) gebruikelijk om een auto uit te deuken, te schuren en te spuiten. Dit is echter door de manier van “Uitdeuken Zonder Spuiten” onnodig geworden. Kleine deuken in uw auto worden nu hersteld, zonder dat het hierna nog gespoten dient te worden. Hierdoor is het niet nodig om uw auto te demonteren om bij de deuk te komen.

Van der Sluis herstelt alle kleine schade aan uw auto volgens deze methode. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u terugkomt van boodschappen doen en er een deukje in uw auto zit, maar ook als uw bumper of spatbord beschadigd is. Dit doen wij voor alle auto’s, van nieuw tot oud.

Laat uw kleine autoschade repareren door Van der Sluis in Groningen

Teruggaan naar de dealer kost u vaak erg veel geld. Bij Van der Sluis in Groningen helpen wij u graag bij het uitdeuken van uw auto. Wij zullen er alles aan doen om uw schade zo snel en goed mogelijk te herstellen. Kom eens langs bij van der Sluis in Groningen of vul het formulier in om een afspraak te maken. Mocht u nog verdere vragen hebben of één van onze medewerkers willen spreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag telefonisch verder.

Hoe werkt het bij Car Car Centre in Groningen?

Het uitdeuken zonder te spuiten is een secuur proces. Daarom wordt deze handeling alleen uitgevoerd door getrainde specialisten. In het proces worden uitsluitend lakken gebruikt die volgens een gepatenteerde* formule zijn samengesteld. Deze speciale formule maakt het mogelijk dat overtollig lak verwijderd kan worden zonder dat het geschuurd hoeft te worden. Hierdoor hoeft alleen de beschadigde plek gelakt te worden.

Voor al onze lakreparaties maken wij gebruik van lakken met A-kwaliteit. Bij deze speciale methode worden bijna alle schadelijke stoffen verwijderd.

Onderstaande zaken kunnen worden hersteld door Van Der Sluis Car Centre:

  • Beschadigingen door steentjes
  • Krassen
  • Metallic afwerkingen en paarlemoer
  • Gelakte bumpers, spoilers en de gehele carrosserie
  • Kleine deukjes en krassen op bumpers
  • Lichtmetalen velgen

​Benieuwd naar de verschillende schades die wij al voor verschillende klanten hebben opgelost? Neem dan een kijkje in ons fotoboek! Dit geeft een goed beeld van de verschillende schades aan uw auto die wij kunnen herstellen.

Benieuwd naar onze prijzen? Wij hebben voor u alle prijzen handig op een rijtje gezet in een prijslijst.