Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Trekhaak Tesla model 3/S monteren bij Kleineschade.nl 

Bent u eigenaar van een Tesla model 3 of S en vind u het jammer dat er niet standaard een trekhaak op zit? Dat begrijpen wij als geen ander. De meeste elektrische auto’s beschikken niet over een trekhaak waardoor u al snel wordt beperkt om bijvoorbeeld een fiets te vervoeren. Gelukkig bent u bij Kleineschade.nl op het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het monteren van fietsendragerrekken voor alle type elektrische en hybride auto’s waaronder ook diverse modellen van Tesla. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en wie weet rijdt u morgen al met uw fiets op de auto naar uw gewenste bestemmingen toe! 

Draag-en trek gewicht van een Tesla 

Zoals veel type elektrische en hybride auto’s beschikken de meeste Tesla’s niet over trekgewicht en wordt deze ook niet meegenomen in de autopapieren. Hierdoor is het niet mogelijk om een aanhangwagen, caravan of ander type kar te trekken. Echter, het is wel toegestaan een elektrische fietsendrager of accessoire verticaal te dragen. Op deze manier kunt u alsnog uw geliefde tweewieler meenemen en de omgeving bekijken waar een auto niet kan komen.  

Levenslange garantie op het monteren van een trekhaak voor alle type Tesla’s 

Bij Kleineschade.nl zit u meer dan goed voor het monteren van een trekhaak op uw Tesla. Wij bieden namelijk naast onze scherpe prijzen ook levenslange garantie aan op alle elektrische wegklapbare trekhaken! U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over problemen die ontstaan met betrekking op uw geplaatste fietsendragerrek op uw Tesla.

Kosten trekhaak monteren Tesla  

Wij zijn ervan overtuigd dat de kosten van het monteren van een trekhaak niet duur hoeft te zijn. Een trekhaak gebruikt u immers niet vaak, dus het zou zonde zijn om hier veel geld aan uit te geven. Bij Kleineschade.nl bieden wij om deze reden ontzettend scherpe prijzen aan voor onze diverse trekhaken. Echter, de tarieven zijn per automerk verschillend. U kunt eenvoudig via onze partner Trekhakencentrum.nl een kenteken check doen om te achterhalen wat het u in totaal gaat kosten.  

Laat vandaag nog een trekhaak monteren op uw Tesla door Kleineschade.nl 

Uw auto is bij Kleineschade.nl altijd in goede handen. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap, monteren wij met veel zorgvuldigheid de trekhaak. Bovendien is een fietsendrager eenvoudig te plaatsen binnen een dag uw Tesla weer terug heeft om de weg te vervolgen. Neem vandaag nog contact met de trekhakenspecialist van Noord-Nederland om een afspraak te maken, of bel gerust wanneer u vragen heeft over het monteren van een trekhaal op uw Tesla. Niet alleen monteren wij trekhaken op Tesla’s, maar ook andere auto merken als: VolswagenKIA en meer.