Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Trekhaak monteren voor Uw Fiat 

Heeft u een Fiat waarbij u destijds ervoor gekozen de auto te kopen zonder trekhaak? Dan kan het spijtig zijn dat u daardoor niet gebruik kan maken van uw fietsendrager, aanhanger of andere type accessoire doordat uw Fiat niet over een trekhaak beschikt. Dan bent u bij Car Care Centre Van der Sluis aan het juiste adres. Wij monteren diverse soorten trekhaken voor iedere type auto, dus ook voor vele modellen van Fiat. Maak vandaag nog een afspraak bij de trekhakenspecialist van Noord-Nederland, Kleineschade.nl.  

Bijpassende trekhaak monteren voor uw Fiat 

De laatste jaren worden steeds meer series van Fiat ontwikkelt zonder een trekhaak. Dit heeft te maken dat men maar een paar keer in het jaar een trekhaak gebruikt, waardoor het bij de koop van een nieuwe auto het goedkoper is om eentje te nemen zonder trekhaak. Ook gezien het feit dat de nieuwste elektrische en hybride auto’s niet beschikken over voldoende trekgewicht. Echter, dit maakt het wel moeilijker om op vakantie te gaan met een caravan of vouwwagen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een bijpassende trekhaak voor iedere Fiat. Denk aan:  

  • Fiat Ducato
  • Fiat Punto 
  • Fiat Panda 
  • Fiat Typo 
  • Fiat 500 
  • Fiat Scudo 

Soorten trekhaken bij Car Care Centre Van der Sluis  

Voor iedere serie Fiat is een ander type trekhaak nodig. Dit heeft te maken met het trek- en draaggewicht van de auto. Op basis van uw kenteken, bouwjaar kunnen we kijken welk type trekhaak bij uw Fiat past. Ook kunt u online de prijs van uw trekhaak berekenen.  Op Trekhaakcentrum.nl kunt u dit gemakkelijk zelf controleren door uw kenteken in te vullen. Hieronder vindt uw de trekhaken waaruit u kunt kiezen:  

  • Vaste trekhaak: De goedkoopste en meest voorkomende optie voor het monteren van een trekhaak. Dit type trekhaak is verbonden aan het frame waardoor het altijd zichtbaar is.   
  • Afneembare trekhaak: Bij de afneembare trekhaak is, zoals de naam als doet vermoeden, de trekhaakkogel afneembaar waardoor de trekhaak alleen te zien is als er gebruik van wordt gemaakt.  
  • Wegklapbare trekhaak: Dit type trekhaak is niet voor iedere auto geschikt. Bij een wegklapbare trekhaak blijft de kogelstang verbonden aan de auto maar kan deze onder de auto worden “geklapt”.  

Wilt u meer informatie over de soorten trekhaken? Neem dan gerust contact met ons op dan leggen wij het u graag allemaal uit.  

Neem vandaag nog contact op en laat uw trekhaak monteren door Kleineschade.nl  

Maak vandaag nog een afspraak bij Kleineschade.nl, wij zijn uw specialist in het monteren van trekhaken op uw type Fiat. Met onze jarenlange ervaring, scherpe prijzen en levenslange garantie op montage van de trekhaken is uw auto altijd in goede handen en profiteert u van vele voordelen. Maak gerust een afspraak via het contactformulier of bel gerust, wij zijn bereikbaar om u zo snel mogelijk met een bijpassende trekhaak de weg te vervolgen. Ook monteren wij trekhaken op de nieuwste modellen van andere merken zoals BMW, Audi, Ford, Volvo etc.