Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Wat kost velgen reparatie?

Heeft u krassen of andere schade aan uw velgen? Dat is erg vervelend. Naast dat schade of krassen aan uw velgen iets minder mooi oogt, kan het ook grotere gevolgen hebben wanneer de schade niet zo snel mogelijk wordt gerepareerd. U doet er dus goed aan om uw velgen te laten repareren wanneer deze krassen of schade hebben. Maar wat kost zo’n velgen reparatie? Daar vertellen wij u graag meer over. 

Uw velgen laten repareren door specialisten 

Wanneer u uw velgen wilt laten repareren, zorg er dan altijd voor dat u dit door echte specialisten laat doen. Wij van Van der Sluis Car Care Centre zijn al jaren een erkend bedrijf en gespecialiseerd in het repareren van velgen. Heeft u deuken, krassen, scheuren of krommingen? Geen enkel probleem. Wij lossen het op en repareren uw volgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij erg secuur en precies te werk gaan. Hierdoor kunnen wij uw schade plaatselijk herstellen en spuiten wij alleen de daadwerkelijke schade.

Wat kost velgen reparatie?

Maar wat mag zo’n velgen reparatie kosten? Een vaste prijs noemen voor een reparatie aan velgen is helaas erg lastig. Betreft het om kleine schade of grote schade? Gaat het om een kras, deuk, scheur of kromming? En hoe diep of groot is deze deuk of kras? Al deze factoren hebben invloed op de hoogte van de prijs. Soms is de schade zo groot dat de velg zelfs vervangen moet worden. Dit zorgt ook weer voor een andere prijs. Het is dus lastig een prijsindicatie te geven voor uw schade aan de velgen. 

Velgen reparatie bij Van der Sluis Car Care Centre

Van der Sluis Car Care Centre is gespecialiseerd in kleine autoschade. Dankzij onze specialisatie kunnen wij met trots zeggen dat wij tot wel 50% goedkoper zijn dan de meeste autobedrijven. Daarbij hanteren wij ook nog eens twee jaar garantie op ons werk. Heeft u dus schade aan uw velgen? Wij zijn gespecialiseerd in velgen reparatie en zorgen dat uw velgen op een professionele en secure wijze wordt hersteld. 

Benieuwd naar een indicatie van onze prijzenlijst? Bekijk onze prijzenlijst hier. Voor een precieze indicatie van de kosten voor uw velgen reparatie raden wij aan contact op te nemen met onze specialisten. Samen zullen wij de schade bespreken en in kaart brengen om vervolgens tot een eerlijke prijs te komen. 

Maak direct een afspraak of neem contact op

Een velgen reparatie hoeft bij ons niet veel te kosten. Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat de schade aan uw velgen op een professionele manier kan herstellen? Neem contact op of maak direct een afspraak en we helpen u graag verder!