Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Wat kost een auto uitdeuken?

Een ongelukje zit in een klein hoekje, waardoor schade rijden niet te voorspellen is. Schade rijden is nooit leuk. Zeker niet wanneer de deuk of kras veroorzaakt is door een andere bestuurder. Toch komt het in het verkeer bijna dagelijks voor dat auto’s een deuk oplopen. Een deuk in uw auto is zichtbaar en ziet er slordig uit. Niet zo gek dus dat u de deuk zo snel mogelijk wilt laten verwijderen. Dit is mogelijk door uw auto te laten uitdeuken door een schade expert. Maar wat zijn nou precies de kosten voor het uitdeuken van een auto? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: bij Van der Sluis Car Center weten wij inmiddels dat een auto uitdeuken niet prijzig hoeft te zijn. Daarom vertellen wij u graag wat dit kost en hoe onze specialisten te werk gaan.

Factoren die invloed hebben op de kosten voor het uitdeuken van een auto

Heeft u recent opgemerkt dat uw auto een deuk heeft? Dan is het volkomen te begrijpen dat u deze vervelende autoschade zo snel mogelijk wilt herstellen. Voordat u naar de dichtsbijzijnde autogarage rijdt, is het belangrijk om te weten dat er niet een vast bedrag staat voor het uitdeuken van een auto. Dit komt doordat er verschillende factoren meespelen bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de hoeveelheid schade en de grootte van de deuken. Daarnaast heeft ook het beschadigde onderdeel invloed op de kosten voor uitdeuken. Hierdoor is het voor veel autogarages lastig om vooraf te bepalen wat het uitdeuken van de auto gaat kosten. Om dit te kunnen bepalen moeten zij namelijk eerst de deuk inspecteren. Bij Van der Sluis Car Center weten wij wat gangbare prijzen zijn, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een prijs die 50% goedkoper is dan andere autoherstelbedrijven.

Uw auto uitdeuken zonder spuiten

Tegenwoordig is het mogelijk om uw auto uit te laten deuken zonder over te laten spuiten. Deze moderne techniek is in enkele minuten gepiept, waardoor de kosten voor het uitdeuken aanzienlijk lager zijn. Dit is echter niet altijd het geval geweest. Vroeger was het bij de kleine duikjes erg normaal om de auto uit te deuken, te schuren en vervolgens opnieuw te spuiten. Dit kostte bestuurders onnodig veel geld. Vandaag de dag kunt u gewoon voor een kleine vergoeding uw auto laten uitdeuken, zonder te schuren of spuiten. Het laten uitdeuken zonder spuiten kan bij elke soort auto, groot klein en oud of nieuw. Van der Sluis Car Center zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Prijs van een auto uitdeuken

Het uitdeuken van een auto vergt veel kennis en vakmanschap. Het is hierdoor dan ook belangrijk dat u ten alle tijden zorgt dat het auto uitdeuken wordt gedaan door een professional. Elke deuk is anders en het is dus lastig om één prijs te noemen voor het uitdeuken van een auto. Voor een klein deukje kunt u denken aanongeveer 30 a 40 euro, echter is het lastig hier een vinger op te leggen. Voor een richtlijn kunt u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen in onze prijslijst.

Let op: deze prijzen zijn indicaties. Voor de exacte prijzen kunt u het beste langskomen voor een inspectie van de schade. 

Auto laten uitduiken claimen bij de verzekeraar

Valt de prijs voor het uitdeuken hoger uit dan dat u had verwacht? Dan is het mogelijk om de schade te claimen bij uw verzekeraar. Toch adviseren onze specialisten altijd om het laten uitdeuken niet te claimen en de kleine schade zelf te betalen. De voornaamste reden hiervoor is dat u uw vijf schadevrije jaren kunt kwijtraken wanneer u het uitdeuken van de auto claimt. Dit kost u op de lange termijn meer geld. Natuurlijk ben u er geheel vrij in om ons advies op te volgen.

Maak kennis met onze werkwijze voor het uitdeuken

Het uitdeuken zonder te spuiten is een secuur proces. Daarom wordt deze handeling alleen uitgevoerd door onze getrainde specialisten. In het proces wordt uitsluitend een lak gebruikt die volgens een gepatenteerde* formule is samengesteld. Deze speciale formule maakt het mogelijk dat overtollig lak verwijderd kan worden zonder dat het geschuurd hoeft te worden. Hierdoor hoeft slechts de beschadigde plek gelakt te worden. Voor al onze lakreparaties maken wij gebruik van een lak met A-kwaliteit. Bovendien wordt bij deze speciale methode bijna alle schadelijke stoffen verwijderd. Bij Van der Sluis Car Center kunt u al jaren terecht voor de volgende herstelwerkzaamheden:

  • Beschadigingen door steentjes
  • Krassen
  • Metallic afwerkingen en paarlemoer
  • Gelakte bumpers, spoilers en de gehele carrosserie
  • Kleine deukjes en krassen op bumpers
  • Lichtmetalen velgen

Uw auto laten uitdeuken door Van der Sluis Car Center

Overweegt u om uw auto te laten uitdeuken door Van der Sluis Car Center? Dat is een uitstekend idee. Onze specialisten zijn namelijk door en door getraind om iedere schade op vakkundige wijze te verhelpen. Hiermee bent u er altijd van verzekerd dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wilt u toch liever meer informatie over de kosten voor het uitdeuken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij stellen u dan gerichte vragen om een beter beeld te krijgen van de schade aan uw auto. Of kom eens langs in onze garage voor een inspectie. Natuurlijk is het ook mogelijk om via ons contactformulier direct een afspraak te maken om uw auto te laten uitdeuken!