Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Blog wat kost een trekhaak monteren?

Maak afspraak

Wat kost een trekhaak monteren? 

Wilt u van de zomer lekker met de caravan op pad? Of moet u met een aanhangwagen de hort op? Of wilt u graag uw fietsen meenemen op vakantie? Er zijn genoeg redenen om een trekhaak te laten monteren op uw auto, maar wat kost dat eigenlijk? Dit alles en meer leest u hier!

Type trekhaak 

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen verschillende trekhaken. Zo zijn er afneembare trekhaken, deze zijn (zoals de naam al aangeeft) te plaatsen en verwijderen wanneer u wilt. Het overige type is de welbekende vaste trekhaak. 

Een trekhaak voor iedere auto bij Van der Sluis Car Care Centre 

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen verkopen we trekhaken voor vrijwel iedere auto die hiervoor geschikt is. Ons assortiment trekhaken bestaat uit trekhaken voor de volgende merken:  

Alfa, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infinity, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, SSang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. 

Wij hebben dus gegarandeerd een geschikte trekhaak voor u! Bel 050-5498883 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. 

Trekhaak voor elektrische auto 

Trekhaken en elektrische auto’s gaan meestal niet hand in hand. Meestal, maar niet altijd. Bij Van der Sluis Car Care Centre hebben we namelijk een trekhaak ontwikkeld voor de elektrische MG ZS. Echter hebben we nu voor bijna alle elektrische auto’s een geschikte trekhaak. Let op! Deze trekhaak is enkel geschikt voor een fietsendrager of kleine bagagebak. Meer weten? Klik hier

Kosten trekhaak monteren 

De prijzen van een trekhaak variëren. Dit hangt af van het factoren zoals het type en de grootte. U kunt ons altijd bellen om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Wij monteren al een nieuwe trekhaak op uw auto vanaf € 330,00 incl. montage en BTW. 

Trekhaak laten monteren bij Van der Sluis Car Care Centre 

Een trekhaak laten monteren doet u goedkoop en vertrouwd bij Van der Sluis Car Care Centre. U kunt een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via het eerdergenoemde telefoonnummer of hier