Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Blog wat is spotrepair?

Maak afspraak

Wat is spotrepair? 

Bij spotrepair wordt een kleine kras of deuk op de carrosserie of de bumper van uw auto verholpen. In het verleden betekende zo’n kras of deuk dat een groot deel of de gehele auto opnieuw moest worden gespoten. Spotrepair maakt het mogelijk om de beschadiging zeer plaatselijk te verhelpen, dit gaat een stuk sneller en is aanzienlijk voordeliger. Laat nu uw spotrepair uitvoeren door Van der Sluis Car Care Centre!

Wat kost spotrepair? 

De prijs van een spotrepair reparatie is afhankelijk van de ernst van de beschadiging en de plek op de bumper op carrosserie. Zo kan een steenslag beschadiging veelal worden verholpen door met de exacte kleur van de lak de beschadiging “weg te poetsen”, waar een gat of scheur in de bumper moet worden verholpen door middel van lassen. Dit maakt dat er verschillende tarieven zijn voor verschillende beschadigingen, Car Care Centre Van der Sluis hanteert de volgende tarieven voor spotrepair: 

Spotrepair zelf betalen of claimen bij mijn verzekeraar? 

Wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar is de kans groot dat u (een aantal van) uw schadevrije jaren zult kwijtraken. Het zou dus voordeliger kunnen zijn om de kosten van spotrepair uit eigen zak te betalen. Gelukkig kunt u de spotrepair bij Kleineschade voordelig laten uitvoeren. 

Spotrepair door Car Care Centre Van der Sluis 

Laat uw spotrepair voordelig doen bij Car Care Centre Van der Sluis. Wij zorgen dat de beschadiging wordt verholpen en u weer schadevrij kunt rondrijden. Wij werken beschadigingen altijd af met een perfecte kleurmatch, een goede hechting van de lak met de precieze glansgraad zodat niemand ziet dat de auto ooit beschadigt is geweest. Neem nu contact op!

Bumperhoeken 

Kras of deuk herstellen: € 195,00 

Twee bumperhoeken aan dezelfde auto: € 260,00 

Zwarte kunststof Bumpers   

Kras of deuk herstellen: € 175,00 

Twee bumperhoeken aan dezelfde auto: € 240,00 

Bumperreparatie 

Gat of scheur herstellen d.m.v. lassen: € 255,00 

Steenslagreparatie 

Vullen op kleur en uitpoetsen: ± € 100,00 

Klein spuitwerk 

Stootlijst: € 70,00 

Spiegelkap: € 65,00 

Scherm, deur of achterklep e.d.: € 250,00