Doorgaan naar inhoud

Onderdeel van:

Elektrische uitklapbare Trekhaak

Maak afspraak

Elektrisch wegklapbare trekhaak

Gaat u graag met uw auto op vakantie, maar heeft u destijds niet gekozen voor een trekhaak? Dan wordt het lastig om bijvoorbeeld met de caravan naar Spanje te gaan. Gelukkig is dit vandaag de dag gemakkelijk op te lossen door een elektrisch wegklapbare trekhaak achter uw auto te monteren. Het monteren van zo’n trekhaak is normaal gesproken alleen mogelijk bij de oorspronkelijke dealer en vrij prijzig. Bij Van der Sluis Car Centre bent u niet alleen verzekerd van de laagste prijs, maar monteren wij de elektrisch wegklapbare trekhaak ook in een handomdraai! 

Wat is een elektrisch wegklapbare trekhaak? 

Nog niet iedereen is bekend met de elektrisch wegklapbare trekhaak. Dit is niet zo gek aangezien deze innovatieve techniek pas sinds een aantal jaren wordt toegepast. Hierdoor klinkt het gebruik van deze trekhaak wellicht spannend. Toch is een elektrisch wegklapbare trekhaak niets meer dan een trekhaak die je na gebruik eenvoudig kan verbergen onder uw auto. Tijdens dit proces blijft de kogelstang altijd aan uw auto verbonden, maar zal de trekhaak na gebruik gemakkelijk onder uw auto wegdraaien. Ideaal als u het design van uw auto ontzettend belangrijk vindt en tegelijkertijd ook wilt genieten van optimaal gebruiksgemak.  

De voordelen op een rij 

Vindt u het bij het inladen van de kofferbak irritant dat er een trekhaak in de weg zit? Dan is een elektrisch wegklapbare trekhaak de perfecte oplossing. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijker bij uw kofferbak. Toch zijn er nog meer voordelen te onderscheiden van deze innovatieve trekhaak: 

 • Geheel onderhoudsvrij 

 • Eenvoudige activatie 

 • Onzichtbaar doordat het wegdraaibaar is 

 • Altijd in een handomdraai beschikbaar 

 • Zelfde kracht als een gewone trekhaak 

 • Hoor- en zichtbare vergrendeling 

 • Kogel altijd verbonden met huls 

 • Kogel mee gevormd met de bumper 

Elektrisch wegklapbare trekhaak niet voor iedere auto 

Ondanks de vele voordelen die een elektrische wegklapbare trekhaak te bieden heeft, is het belangrijk om te weten dat het niet voor iedere auto geschikt is. Dit heeft te maken met het feit dat deze trekhaak achter de bumper wegdraait. Niet alle auto’s hebben op die positie voldoende ruimte om de elektrisch wegklapbare trekhaak te verbergen. Hierdoor is deze trekhaak momenteel alleen beschikbaar voor auto’s uit het luxere segment, namelijk: 

 • Audi Q3 

 • Skoda Octavia 

 • Volkswagen Tiguan 

 • Mercedes Benz E-klasse 

Elektrisch wegklapbare trekhaak monteren bij Van der Sluis Car Centre

Is uw auto geschikt voor een elektrisch wegklapbare trekhaak en wilt u dit zo snel mogelijk laten monteren? Dan kan het lastig zijn om een autogarage te vinden die dit voor u regelt. Het monteren van een elektrisch wegklapbare trekhaak vraagt om specialistische kennis waar al onze automonteurs al jaren over beschikken. Hierdoor kunnen wij deze innovatieve trekhaak binnen enkele uren voor u monteren. Heeft u vragen over de elektrisch wegklapbare trekhaak? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze autogarage. Onze autospecialisten staan altijd voor u klaar!